donderdag 18 oktober 2012

Man in rok,en vrouw in jurk


Man in rok en vrouw in jurk,een perfect toekomst beeld waar niets op aan te merken is. Zo kan het in het leven dus ook, zo lekker shoppen met zijn twee.

33 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blog!

    Mijn echtgenote zal nooit een rok dragen, ik juist vaak. Het is voor mij gewoon heel normale kleding die ik graag draag en waar hier in Maastricht niemand vreemd van opkijkt. Wel zijn al mijn rokken speciaal voor mij bedacht. Het is dus mannenkleding. (zie ook mijn blog www.saaibestrijding.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik draag ook soms een rok als ik alleen thuis bent

      Verwijderen
    2. Heel erg goed van je,en ga zo door! Bouw het rustig aan op door er langzaam ook eens er de straat mee op te gaan.Een goeie tip van mij is,neem als je auto een tankbeurt nodig heeft een rok mee,en trek die in de auto aan,ga met de rok aan tanken om zo in het openbaar stapje voor stapje te wennen. Een rok is immers nog steeds een unisex kledingstuk.

      Verwijderen
  2. ik draag thuis bijna altijd en rok

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je kan mij ook mailen belinda5658@gmail.com over dit onderwerp

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind het heerlijk om een rok te dragen en ook gewoon in de buiten wereld.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik stoor mij enkel aan het volgende feit: Als een jongen of man een jurk of rok draagt, (of ander 'vrouwelike' kleding, dan komt daar een hoop commentaar en kritiek op. MAAR als een meisje of vrouw zich een lange broek of andere 'mannelijke' kleding aantrekt, dan vind IEDEREEN dat NORMAAL. Dus, IK vind dat iedereen mag dragen wat die zelf wil, ongeacht de sekse (gender) van de betreffende persoon. Trouwens er zijn landen waar het heel normaal is, en....in het verleden, dan had iedereen een soort van jurk aan. Dus..;

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind het heerlijk om in een jurk te dragen. waarom niet. schaam me er ook niet voor vind het normaal vrouwen dragen toch ook een broek ! Denk dat er toch stiekem meer manen zijn die toch wel een jurk of rok aan willen gewoon doen. licht wel je vrouw is als je haar kleding aan doe. ik heb gewoon 3 jurken gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik draag altijd een rok ook nu in 2019 een genot voor de man

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb eergiseteren samen met mijn vrouw een rok en een jurk voor mij uitgezocht. Lekker thuis dragen en misschien later ook nog wel buitenshuis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je moet gewoon naar buiten gaan.met je rok want ik loop ook in een rok. en ik loop al 8 maanden.

      Verwijderen
  9. Als iedereen draagt wat hij/zij zelf wil gaat het een stuk gezelliger worden. Ik kan niet iedereen gelukkig maken, maar wel mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mijn naam is Lilian N. Dit is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr.saguru me heeft gegeven door me te helpen mijn ex-man terug te krijgen met hMy is betovering van liefde en liefde. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me echt bedroog en op zoek was naar een scheiding, maar toen ik Dr.saguru e-mail op internet tegenkwam over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen hun ex terug te krijgen en helpen om de relatie te herstellen. en mensen gelukkig maken in hun relatie. Ik legde hem mijn situatie uit en zocht vervolgens zijn hulp, maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij me met mijn zaak zou helpen en hier vier ik nu omdat mijn man volledig voorgoed is veranderd. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets doen zonder mijn cadeau. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige viering. Ik zal blijven getuigen op het internet omdat Dr.saguru echt een echte spreukmaker is. HEB JE HULP NODIG DAN NEEM NU CONTACT OP MET DOKTER SAGURU VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com of +2349037545183 Hij is het enige antwoord op je probleem en maakt je gelukkig in je relatie. En hij is ook perfect in
    1 LIEFDE SPELL
    2 WIN EX TERUG
    3 FRUIT VAN DE VROUW
    4 PROMOTIE spreuk
    5 BESCHERMINGSPELL
    6 BEDRIJFSSPELL
    7 GOEDE BAANSPELLING
    8 LOTTERY SPELL en COURT SPEL

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het enige probleem is dat ze nergens te koop zijn,niet op internet niet in de winkels,en dat probleem kan men van de ene dag op de andere dag oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een rok is een rok...de winkels liggen er vol van..kies degene die je graag ziet.Mijn rokken koop ik via internet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. gewoon stoppen met reklame maken voor damesrok damesjurk damespumps damespanty damesslipjes damesbh dames dit en dames dat gewoon rok jurk panty dan zou alles veel duidelijker zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik loop 16 maanden in rok ik heb geen langbroek meer aan getrokken in rok vind fijn op in te loppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zou ook een beha voor mannen dragen met een mooie Rok er onder daar over heen een leuk vrouwen thshirt echt wel woon in hardenberg Overijssel

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wij mannen kunnen ook wel vrouwen kleding dragen toch anno nu?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jurken en rokken in het openbaar durf ik nog lang niet aan, de meeste jurken zijn ook afgestemd op het vrouwlijke lichaam, dat staat niet goed, die moeten gedesigned worden voor mannenlichamen. Anders krijg je wat er in de jaren 60/70 gebeurde, man met snor in vrouwenjurk, echt geen gezicht.

    Ik raad elke man aan om te beginnen met damesslips, die zitten zoveel lekkerder dan mannenondergoed, binnen een mand heb je je hele collectie vervangen.

    Volgende stap is te zwemen in dames zwemslip, ziet er praktisch uit als een speedo, maar leukere kleuren. Dan de damesbadpakken, vooral de sportmodellen zijn prima te doen, praktisch hetzelfde als de wedstrijdpakken die mannen in de topsport aan hebben.

    Verder moet je beginnen met dames t-shirts, truien en vooral sweaters. Ik heb bijna alleen maar dames sweaters omdat de keuze in designs en kleuren veel groter is dan de mannencollectie, zeker omdat roze tegenwoordig prima kan bij de hetero man. Zalando heeft nu een hele grote collectie unisex, geweldig, maar bijna elke Adidas/Puma/Reebok/overige sportmerken dames sweater is geschikt om mee te beginnen, daarna de sweaters/truien met mooie en luxe designs van Heine, Klingel, etc. Met schoenen is het wat lastiger omdat die meestal 1/2 tot 1 maat afwijken.

    Er zit niets seksueels aan, dameskleding is gewoon veel leuker. Mijn grootste wens is dat alle kleding in de toekomst als unisex aangeboden wordt. En waarom ook niet, dan verdubbel je je afzetmarkt als winkel.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat moet meer mannen in dames kleding gaan doen ik loop ook in rok een ik heb ook dames string dat zit mijn goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nu zijn de dagen heel kort (vroeg donker)ik loop nu binnen al om 18 uur altijd met dameskleding en dat is helemaal wat anders dan een broek en hemd van in de jaren 50 1950 wel te verstaan .

    BeantwoordenVerwijderen
  20. als ik niet aan het werk ben draag ik tegenwoordig altijd een rok en daar ga ik ook gewoon mee naar buiten

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Marcel Govaars11 mei 2022 om 05:44

    Het is kolder om het te laten, ik loop al jaren in een shirt met een mooie panty eronder. Echt elke dag, in alle combinaties. Nog steeds kijken er mensen vreemd maar de meeste zijn er aan gewend. Tegenwoordig koop en draag ik ook rokken. Nog wel binnenshuis, naar buiten komt ook nog wel een keer. Inderdaad apart, de rok en panty is van origine een mannenartikel. Ga maar eens naar een museum oude schilderijen bekijken. Kom op mannen weg met de gene en laat je benen zien. Die vale spijkerbroek met scheuren zijn iets te massaal. Jammer dat ik geen foto kan uploaden.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te gaan - en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen E-mail: gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. mijn vrouw is bij mij weg gegaan ben nu gescheiden nu ik alleen woon loop ik elke dag als vrouw en noem petra stel mij ook voor als petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. net heb ik een bericht geplaats mijn mail adres is pietdevries1956@gmail.com tel 0611563124

      Verwijderen